Show Theater:

Lieven Debrauwer wou als kind altijd eigenlijk géén cineast maar cabaretier worden.

Op zolder had hij een echt theater, met gordijnen, decor, kostumes, stoelen... maar op die stoelen zat toen nooit publiek... omdat hij als kind veel te schuchter was om voor een publiek te gaan staan. Daarom is hij zich gaan 'verbergen' achter de filmcamera.

Vele kortfilms, twee langspeelfilms, honderden interviews en vele 'actes de présence' op filmfestivals later, is die schuchterheid nagenoeg helemala verdwenen... en besloot Lieven vooralsnog op het theater te springen. In zijn nu reeds vijfde theatershow zingt hij liedjes uit het repertoire van Toon Hermans, Wim Sonneveld, Annie MG Schmidt, Jasperina de Jong,..

Liedjes als

HET DORP

TEA ROOM TANGO

24 ROZEN (BELUISTER)

KLEINE JOHANNA (BELUISTER)

DE KONINGIN VAN LOMBARDIJE (BELUISTER)

TANGO VAN HET BLOTE KONTJE (BELUISTER)

DE WANDELCLUB (beter bekend als 'Jo met de banjo'), ... .

Maar ook minder bekende pareltjes als 'Geld stinkt niet', 'De bij', 'Je laat ze echt niet in de steek',... . Tussen de liedjes door brengt Lieven eigen geschreven conférences en omboezemingen, waar het publiek soms even stil van wordt of waar een (schater)lach niet ver te zoeken is. Hierbij laat lieven zich perfect begeleiden door zijn 'vaste' pianist Marc Maes. Ook voor kleine culturele verenigingen geeft hij 'intiem' voorstellingen.

Voor meer info over de NIEUWE CD van Lieven en Marc, KLIK HIER.